Om oss

Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta de bästa spelbolagen

På bastaspelbolagutanlicens.com tillbringar vi dussintals timmar på att söka och granska de bästa spelbolagen. Vårt team består av experter med många års erfarenhet av spelindustrinry.

Det finns många bettingsidor i de vita och gråa områdena i lagen. I denna mångfald har vi satt upp våra mål:

  • Att ge läsarna en tydlig bild av branschen
  • Visa kriterier för att välja säkra webbplatser att spela.
  • Välj och presentera en lista över pålitliga rekommenderade bettingsidor utan svensk licens.

Först och främst rekommenderar vi noggrant utvalda spelwebbplatser. Det är möjligt eftersom vårt oberoende team inte rapporterar till något spelbolag.

Fördelar med bastaspelbolagutanlicens.com

Alla webbplatser som erbjuds på vår webbplats har ingen svensk licens, vilket innebär att spelbolagen inte påverkas av statliga restriktioner. Besökare får ett omfattande bonusprogram och möjlighet att hantera sin spelupplevelse.

Vi väljer spelplattformar med licenser från Storbritannien, Gibraltar, Malta, Curacao. Alla granskas för att skydda finsiella och personuppgifter. Internationella spelkommisioner skyddar spelarnas rättigheter.

  • Vi tillhandahåller relevant information om spelplattformar.
  • Vi beskriver fördelar och nackdelar med spelplattformar
  • Vi svarar på alla frågor relaterade till spelplattformar.

Vi väljer plattformar som uppfyller strikta standarder. Dussintals kriterier måste uppfyllas för ett spelbolag för att kvalificera sig för vårt betyg. Vi uppmärksammar licensen för spelbolag själv, certifikat från spelleverantörer, närvaron av tydliga villkor och andra parametrar.

Ansvarsfullt spel

Vi påminner dig om att ett spelplattformar bör vara bara för skojs skull. Det borde inte bli ett beroende. Medvetenhet är det bästa sättet att undvika missbruk.

Därför tillhandahåller vi på bastaspelbolagutanlicens.com så mycket information som möjligt om frågor relaterade till olicensierade spelplattformar. Vi väljer också plattformar som samarbetar med tjänster för att hjälpa beroende spelare:

Var försiktig och kom ihåg att ställa in budgetgränser. Om du inte kan göra det själv, vänligen kontakta teknisk support från vårt rekommenderade spelbolag.

Hur tjänar vi pengar

Våra tjänster är helt gratis eftersom vår uppgift är att vägleda människor i spelvärlden. Vi tar inte ut några avgifter eller kommisioner från våra läsare.

Kontakta oss om du har några frågor. Spel kan vara beroendeframkallande. Vårt kontor ligger på: Sankt Eriksgatan 117, 113 43 Stockholm, Sverige. Du kan nå oss via e-post eller via telefon +46 739 184-524.